Wilt u eens langskomen?

Aloë Vera

 

ALOË VERA PRODUCTEN VAN FOREVER LIVING PRODUCTS

 

In mijn praktijk wil ik – uiteraard – met de meest pure, natuurlijke middelen werken om de gezondheid te ondersteunen en bevorderen. Omdat ik heel enthousiast ben over aloë vera, ook wel ‘natuurlijke genezer’ genoemd, zijn de producten van Forever Living Products bij mij verkrijgbaar.

Aloë vera bevat veel stoffen die een gunstige invloed op de gezondheid hebben. De pure gel van deze plant is verwerkt in o.a. drinkgels, voedingssupplementen (multivitamines, probiotica, sport-ondersteuning enz.), huidverzorgingsproducten (ook als ondersteuning bij kleine en grote huidklachten), een reinigings- en gewichtsbeheersingsprogramma en cosmetica met (merendeels) een hoog percentage aloë vera. Alles met puur natuurlijke ingrediënten.

Het verschil met andere producten waar vaak op staat vermeld dat er aloë vera in zit, is dat bij deze producten aloë vera geen toegevoegd ingrediënt is, maar de basis van elk product. Alleen de gel is gebruikt, niet de bladeren zelf, zodat je de producten ook voor een langere termijn veilig kunt gebruiken. 

 

Wil je meer informatie over de producten van Forever of wil je iets uitproberen, neem dan contact met me op voor het maken van een afspraak.

Je kunt ook direct een bestelling plaatsen via de link www.bit.do/aloeveraproducten.

  

GEWICHTSBEHEERSING EN CLEANSING PROGRAMMA C9

Cleansing C9: WORDT FITTER, SLANKER EN BLIJ IN 9 DAGEN! Wil je meer weten over dit cleansing programma? Neem dan even contact met me op zodat we je doelen kunnen bekijken en ik je goed kan begeleiden. Ook kun je voor informatie kijken op www.bit.do/yolandefitprogramma.
Als je op het paarse blokje C9 klikt, zie je meer informatie en kun je ook het programmaboekje downloaden en inkijken. 

Uiteraard krijg je mijn persoonlijke begeleiding tijdens deze mooie cleansing er gratis bij!

Regelmatig starten we een groepje om de C9 samen te doen. Dit blijkt in de praktijk heel motiverend te zijn en je ‘lift’ mee op de tips van anderen. Als je dat leuk vindt, kun je je met je eigen groepje opgeven of aansluiten bij een ander groepje.

 

 

 

Bel me gerust om te overleggen welke behandeling het beste past bij wat u nodig heeft.

Ik ben er om u te helpen, u hoeft het niet alleen te doen…