Wilt u eens langskomen?

Cursussen

Onder het kopje ’tarieven’ kunt u  eventuele acties vinden.

Effectief detoxen: lezing op 28 januari 2019 in Oude Wetering.

De wereld om ons heen, maar ook onze binnenwereld (lijf en geest), vervuilen steeds meer. Het leven in onze maatschappij is dan ook een continue uitdaging om schoon te blijven van binnen.

Om de afvalstoffen goed het lichaam uit te krijgen is het bijvoorbeeld belangrijk om te blijven bewegen, te ontstressen en te stoppen met het eten van niet-natuurlijke producten. Tijdens mijn lezing vertel ik wat detoxen is en waarom het  zo belangrijk is voor uw gezondheid nu en in de toekomst. U krijgt tips om zelf thuis aan de slag te gaan. Ook maakt u kennis met hoe ik u hierbij kan ondersteunen met bijvoorbeeld voedingstips, bioresonantie of een hoge darmpspoeling. Zo wordt u weer lekker schoon van binnen en geeft u uw lichaam en geest de kans te herstellen.

Start 19.30 uur op Weteringlaan 1, Oude Wetering.                                                                                   Kosten € 7,50 als je in de praktijk bent, anders € 10,00.

 

VOORJAARSMOEHEID? GA F.I.T. DE ZOMER IN!

Woensdagavond 29 maart 2017 bent u om 19.30 uur van harte welkom aan de Elzenlaan 6 in Rijnsburg om te kijken hoe u de winterblues van u kunt afschudden. We gaan het hebben over gezonde voeding, een gezonde levensstijl, cleansing, en hoe de wonderplant aloë vera u hierbij kan ondersteunen. Danielle van Hoek, huidtherapeut en massagetherapeut (lipossage, voetreflex) is ook aanwezig om uw vragen te beantwoorden.

Graag even vooraf aanmelden.

 

LEZING over ‘Voeding en bewegen als medicijn tegen het metabool syndroom’ op dinsdag 28 juni 2016 in Oegstgeest.

Zie meer informatie onder      https://www.yolandevanbilderbeek.nl/lezingen/

 

INFORMATIE-AVOND  over aloë vera producten en detoxen op donderdag 2 juni 2016 in Rijnsburg

Hangt de voorjaarschoonmaak bij jou in de lucht? Fit de zomer in? Kom dan naar de reinigings informatieavond! RESET & GO!

Zie meer informatie onder      https://www.yolandevanbilderbeek.nl/lezingen/

 

 

PRESENTATIE DETOXEN

Op de sportschool Multisport in Rijnsburg geef ik een presentatie over detoxen, in het bijzonder met de Clean 9 van Forever. Welkom op maandagavond 2 november 2015 om 19.30 uur of woensdagmorgen 4 november 2015 om 10.15 uur aan De Maessloot 17 in Rijnsburg. Graag vooraf even aanmelden op telefoonnummer 071-4020965 of bij mij.

 

.

  • Valentijnsmassage                    VOL   VOL  VOL

Op vrijdagavond 12 februari en zaterdagmiddag 13 februari 2016 zal een workshop (1 dagdeel) Valentijnsmassage worden gegeven voor partners. Op deze avond of middag leert u elkaar een weldadige massage geven met aandacht voor elkaar.

De avond begint om 19.00 uur met een ontvangst met koffie/thee, waarna u elkaar zult leren masseren onder begeleiding van gediplomeerde masseurs. Om ca. 22.00 uur zal de avond eindigen.

De middag begint om 13.30 uur en zal duren tot circa 16.30 uur.

De kosten voor deze workshop bedragen € 60,– per stel. Er is plaats voor maximaal 4 stellen.

==================================================================

OP VERZOEK IS EEN ANDERE DATUM VOOR EEN MASSAGE-WORKSHOP MOGELIJK

==================================================================

 

 

Voor de volgende cursussen kunt u zich bij mij inschrijven:

  • Reiki 1
  • Massagecursus

 

  • REIKI 1

Bent u moe, zit u minder goed in uw vel of heeft u behoefte aan wat extra energie? Of gaat het heel goed met u, maar wilt u anderen helpen hun welzijn te bevorderen? Dit kan door uzelf of een ander Reiki, oftwel zonne- of kosmische energie, door te geven.

Door het volgen van een Reiki 1cursus is het mogelijk uw energie te verhogen en uw innerlijke rust en welzijn te bevorderen. Ook met slecht weer, tijdens een saaie vergadering of terwijl u op de bank thuis tv kijkt, kunt u contact maken met de kosmische energie en die naar u toe halen. Het is heerlijk om deze energie zelf te ervaren of met uw handen de energie door te geven aan een ander. Dit leert u tijdens een Reiki 1 cursus. Iedereen kan met deze energie werken, u heeft er geen speciale aanleg voor nodig.

Meestal wordt de Reiki-energie gevoeld als warmte of een prikkelende doorstroming. Op zowel de gever als de ontvanger van die energie kan het een heel rustgevend en weldadig effect hebben. Eigenlijk kan het altijd worden toegepast en heel praktisch worden ingezet.

Tijdens de informatieavond van een Reiki 1 cursus wordt onder andere verteld waar de Reiki vandaan komt en waarbij u het kunt gebruiken. Meestal vindt dit op een woensdag- of vrijdagavond plaats. Daarna wordt er een hele dag praktisch geoefend met de Reiki-energie, meestal op een zaterdag. Cursusgroepen variëren van vier tot acht deelnemers.

Als een groep zich als geheel aanmeldt, kan in overleg voor andere dagdelen of een andere locatie worden gekozen.

Voor het najaar 2013 staan de volgende data gepland:

  • Woensdagavond 30 oktober van 20.00 tot 22.00 uur en zaterdag 2 november van 10.00 tot 16.00 uur.
  • Vrijdagavond 29 november van 20.00 tot 22.00 uur en zaterdag 30 november van 10.00 tot 16.00 uur.

De cursus zal gehouden worden bij massagepraktijk Nicole van der Meer, Pickéstraat 46 in Noordwijk onder begeleiding van Yolande van Bilderbeek, Reiki-Master.

De kosten zijn € 95,- per persoon, inclusief een cursusboekje, koffie en thee en een lunch op zaterdag. Na afloop ontvangen de deelnemers desgewenst een certificaat.

 

  • MASSAGECURSUS

Vindt u het leuk om anderen te masseren, maar weet u niet hoe of wilt u meer ervaring opdoen? Wilt u graag weten hoe verschillende massagetechnieken gaan, maar ook wanneer u beter niet kunt masseren? En vraagt u zich af hoe u zich het beste op de ander kunt afstemmen?

Op deze en andere vragen gaan we een antwoord zoeken in de massagecursus die 4 avonden van 19.00 tot 22.00 uur wordt gehouden onder begeleiding van Nicole van der Meer, massagetherapeut, en Yolande van Bilderbeek, natuurgeneeskundig therapeut.

De cursus zal worden gehouden in de massagepraktijk van Nicole, Pikéstraat 46 in Noordwijk. Deze praktische cursus is bedoeld voor ieder die wat meer wil weten van massage in het algemeen en die dit graag meer wil gaan toepassen in de naaste omgeving.

Cursusgroepen variëren van vier tot acht deelnemers. De kosten bedragen € 100,– per persoon voor vier cursusavonden.

De prijs is inclusief thee en koffie.

 

Bel me gerust om te overleggen welke behandeling het beste past bij wat u nodig heeft.

Ik ben er om u te helpen, u hoeft het niet alleen te doen…