Wilt u eens langskomen?

Leefstijlcoach

In de drukte van het dagelijkse leven is het gemakkelijk ons evenwicht te verliezen tussen de dagelijkse verplichtingen en dat wat het leven kracht, inspiratie en kleur geeft. Wat ons gevoelsmatig bezighoudt negeren we gemakkelijk in de hectiek van de dag, maar het bepaalt ons welzijn meer dan we meestal willen onderkennen.

Aanhoudende stress, een gevoel van niet gelukkig zijn, vastgelopen zijn in uw ontwikkelingsproces, zelf eigenlijk niet weten wat u wilt of voelt, moeite hebben met keuzes maken in werk of relatie(s), u moeilijk staande weten te houden in uw omgeving, het gevoel hebben dat anderen uw energie wegtrekken, elke keer tegen hetzelfde probleem aanlopen, maar liggen piekeren enzovoorts. Het kan eigenlijk van alles zijn waardoor u niet optimaal functioneert of niet gelukkig bent. Dit kan leiden tot onder andere (lichte) depressie, burn-out of slapeloosheid, maar ook tot lichamelijke klachten zoals bijvoorbeeld spierspanning (nek- en rugklachten), hoofdpijn of migraine en spijsverteringsklachten.

Counseling (‘raadgeven’) wordt geïntegreerd in de andere behandelingen die een volkomen lichamelijk, psychisch en sociale welbevinden nastreven.

Samen gaan we op zoek naar antwoorden op levensvraagstukken, belichten we uw thema’s en krijgt u inzicht in uw eigen gedragspatronen en referentiekader. Naast gesprekken, visualisatie, meditatie, opstellingen en biografisch werken kunnen ook levensstijladviezen, Bach bloesemremedies, ademhalingsoefeningen en massagetechnieken bij de behandeling worden betrokken om meer te kunnen ontspannen en op een geleidelijke manier contact te maken met wat er werkelijk in u omgaat, met wat u op een dieper niveau beweegt. Hierdoor gaat u meer ervaren van de rijkdom van uw gevoelsleven, maar krijgt u ook inzicht in drijfveren waarvan u zich misschien niet bewust was. Als u uzelf beter leert begrijpen en ervaren, stelt dit u in de gelegenheid op een nieuwe manier naar situaties te kijken en andere keuzes te maken.

Die keuzes zullen meer in lijn zijn met zaken die werkelijk belangrijk voor u zijn.

BACH BLOESEMREMEDIES

“Om in goede gezondheid te verkeren, moet men in harmonie zijn met zijn ziel.”
(Dr. Bach)

De Bach bloesemtherapie is ontwikkeld door Edward Bach, arts, bacterioloog en homeopaat. Bach bloesemremedies zijn eenvoudige en natuurlijke remedies gemaakt van 38 bloesems van bomen, struiken, wilde bloemen en planten. Elke bloesem is uniek en kan u helpen bij verschillende negatieve emoties zoals angst, onzekerheid of stress. Ze kunnen helpen om emoties en gemoedsstemmingen bij bepaalde gebeurtenissen beter in evenwicht te houden en de balans in uzelf te herstellen. Een vriendelijk helpende hand van de natuur om positief en vol vertrouwen vooruit te kunnen kijken.

De remedies kunnen worden ingezet als u last heeft van bijvoorbeeld angst en paniekaanvallen, onzekerheid, faalangst, jaloezie, ongeduld, adhd, piekeren, je zorgen maken, woede, stress,  concentratiestoornis, hoog-sensitiviteit, wisselende stemmingen, gedragsproblemen, verdriet, eenzaamheid, nervositeit, burn-out, hyperactiviteit, slaapproblemen. Ook bij lichamelijke problemen zoals migraine of hormonale klachten kunnen Bach bloesems ondersteunend werken.

De remedies zijn geschikt voor alle leeftijden en hebben geen invloed op medicijnen.

 

DISCLAIMER
Ik ben geen arts of medicus en zal nooit de plaats innemen van medische professionals of zorgprofessionals. Ik zal nooit een medisch advies uitbrengen of een medische diagnose stellen. Natuurgeneeskunde en hieraan gerelateerde behandelingen kunnen wel een uitstekende aanvulling zijn op reguliere (medische) behandelingen.

Lees de volledige disclaimer onder het kopje ‘Tarieven’.

Bel me gerust om te overleggen welke behandeling het beste past bij wat u nodig heeft.

Ik ben er om u te helpen, u hoeft het niet alleen te doen…