Wilt u eens langskomen?

Littekentherapie

Littekens herstellen in 80% van de wonden niet volledig en kunnen zo een stoorveld, ook wel foci of haarden genoemd, vormen in het basisbioregulatiesysteem en de meridianen. Fysieke klachten en emotionele problemen kunnen het gevolg zijn.

Een eigenschap van een stoorveld is dat deze klachten geeft elders in het lichaam van de cliënt. Bij een overmaat aan vage, uiteenlopende en hardnekkige klachten denkt men niet direct aan een litteken als oorzaak. Toch speelt zo’n relatie maar al te vaak een rol.

Een litteken kan een lichamelijke, traumatische en energetische blokkade veroorzaken die de gezondheid beïnvloedt. Littekens op de huid die zijn ontstaan door trauma, (kijk)operatie of ontstekingen kunnen elders bewegingsbeperkingen geven. Zelfs chronische klachten aan gewrichten en spieren kunnen worden veroorzaakt door littekens.

Denk bij littekens ook aan o.a. piercings en tatoeages, kneuzingen of littekens door valpartijen (knieën, tand door de lip, gat in hoofd), geknipte amandelen, getrokken tanden of kiezen, baringslittekens, ruggeprik, vaccinaties. 

Het littekenweefsel kan worden gediagnosticeerd en behandeld met frequentieapparatuur, zodat het lichaam zijn uiteindelijke balans hervindt. Als dat nodig is, kunt u een therapeutisch apparaat huren om thuis de littekenstoorvelden op te heffen.

 

Bel me gerust om te overleggen welke behandeling het beste past bij wat u nodig heeft.

Ik ben er om u te helpen, u hoeft het niet alleen te doen…