Probeer het ook!

Contact

 

Graag begroet ik je in mijn nieuwe praktijk in het mooie Abbenes! 

Mijn nieuwe adres is: Hoofdweg 1561, 2157 PB Abbenes. (Westzijde)

Je kunt parkeren in de straat Langerak (hoek bushalte, naast de praktijk) of je rijdt de poort in met aan weerszijden kolommen met grote vogels om bij de Zorgboerderij te parkeren.

Het woonhuis heet ‘Tonnekamp’.Via de weg of vanaf de parkeerplaats kan je door de tuin lopen en bij de voordeur aanbellen.

Ik kijk uit naar je komst!

Hoe blijf je sterk en gezond in een druk leven?

Neem je gezondheid in eigen hand! Het is belangrijk je immuunsysteem te boosten zodat je óf geen of nauwelijks klachten krijgt óf sneller herstelt. 

Wat kan je zelf doen en waarbij kan ik jou helpen? 

Neem naast een goede multi (basissuppletie met vitamines en mineralen) 3x daags vitamine C-1000 mg, vitamine D3, Kiwi-pro met o.a. l-lysine (antiviraal) en zink en visolie (hoge EPA). Eet gezond met weinig koolhydraten, veel groentes (o.a. knoflook!)  en gezonde vetten. Drink daarnaast voldoende water, (kruiden-)thee en groentesappen.

Tevens zijn er nog specifieke supplementen die helpen je weerstand snel te herstellen en dat is (gezondheids)winst!

Wat kan ik voor je doen? Met bij jou passende leefstijl-, voedings- en suppletie advies help ik je weer in balans te komen zodat je je leven weer kunt leven zoals jij dat wil! Verschillende ondersteunende therapieën helpen je (sneler) te herstellen.

Wil je weten wat ik voor je kan betekenen?

Bel me vrijblijvend op 06-49882787. Je kunt me ook via whatsapp bereiken, mailen op info@yolandevanbilderbeek.nl of je vraag stellen via het contactformulier. Ik zal dan zo spoedig mogelijk contact met je opnemen.

Neem ook eens een kijkje op mijn Facebook account.

Krachtige groet!

Yolande

 

 

 

 

 

Telefonisch spreekuur

Als ik niet bereikbaar ben, bel ik je z.s.m. terug.

Kosten: zie tarieven.

maandag 13.00 – 14.00 uur
dinsdag 13.00 – 14.00 uur
woensdag
donderdag 13.00 – 14.00 uur
vrijdag 13.00 – 14.00 uur
Gratis inloopspreekuur Deze is tijdelijk komen te vervallen.

Checkt u de website nog even voordat u komt? Het kan zijn dat het tijdstip van het inloopspreekuur is gewijzigd door een tussenkomende afspraak.

 

Als u een gemaakte afspraak wilt verzetten of afzeggen, dient u dit minimaal 48 uur van tevoren te doen via de telefoon, e-mail (dit kan via de annuleringslink in de afspraakbevestiging) of het contactformulier. Afspraken die te laat of niet worden afgezegd en niet worden benut, worden in rekening gebracht.

Mijn bedrijf

Mijn bezoek adres:

Yolande van Bilderbeek
Natuurgeneeskundig therapeut
Hoofdweg 1561 (westzijde)
2157 PB  ABBENES

06-49882787
071-4085692
info@yolandevanbilderbeek.nl