Probeer het ook!

Contact

CORONA-VIRUS EN VACCINATIE

Ondergaan of je gezondheid in eigen hand nemen?

Het is belangrijk je immuunsysteem te boosten zodat je óf geen of nauwelijks klachten krijgt óf sneller herstelt na een besmetting of vaccinatie voor Corona.

Wat kan je zelf doen en waarbij kan ik jou helpen? 

NIEUW: homeopatische ondersteuning rond het Corona-virus en de verschillende vaccinaties.

Mijn praktijk is open om jou te ondersteunen, natuurlijk met inachtname van alle ontsmettingsmaatregelen en aanwijzingen van het RIVM. 

Ben je toch aan het hoesten of heb je koorts? Of is een gezinslid ziek? Dan is het beter thuis te blijven. Laat het me dan s.v.p. even weten zodat we samen overleggen hoe ik jou kan ondersteunen.

Wist je dat ik je ook op afstand kan behandelen met het nieuw ontwikkelde Corona-protocol en met nieuwe ”Intelligent Resonance Remedy’s” (PPD’S) die speciaal ontwikkeld zijn voor deze epidemie en dit virus. Bel of app me voor meer informatie. Je kunt ook online een afspraak inboeken met als vermelding ‘bioresonantie op afstand’.

 

Je hoeft niet maar te wachten tot de klachten van het Corona-virus of de vaccinatie overgaat, je kunt ook zelf wat doen om je immuunsysteem te boosten!

Neem naast een goede multi (basissuppletie met vitamines en mineralen) 3x daags vitamine C-1000 mg, vitamine D3, Kiwi-pro met o.a. l-lysine (antiviraal) en zink en visolie (hoge EPA). Eet gezond met weinig koolhydraten, veel groentes (o.a. knoflook!)  en gezonde vetten. Drink daarnaast voldoende water, (kruiden-)thee en groentesappen.

Tevens zijn er nog specifieke supplementen die helpen je weerstand snel te herstellen na een virus. 

Zo verwerk je het virus of de vaccinatie gemakkelijker en sneller en dat is (gezondheids)winst!

Gezonde groet!

Yolande

 

Heeft u vragen? Wilt u weten wat ik voor u kan betekenen? Bel me vrijblijvend op 06-49882787 of 071-4085692. U kunt me ook altijd mailen op info@yolandevanbilderbeek.nl of uw vraag stellen via het contactformulier. Ik zal dan zo spoedig mogelijk contact met u opnemen.

Elke week is op deze site te zien wanneer ik telefonisch spreekuur of (gratis) inloopspreekuur heb.

Neem ook eens een kijkje op mijn Facebook account.

De Elzenlaan is een wandelpad aan de voorzijde van mijn huis. Mijn praktijk is aan de achterzijde gevestigd, vanaf de Iepenlaan 50 meter de Populierenlaan in (bij de vuilcontainers) aan uw linkerhand. U kunt parkeren aan de zijkant van het woonblok of naast mijn praktijk onder de carport.

Graag begroet ik u in mijn praktijk.

Telefonisch spreekuur

Als ik niet bereikbaar ben, bel ik je z.s.m. terug.

Kosten: zie tarieven.

maandag 13.00 – 14.00 uur
dinsdag 13.00 – 14.00 uur
woensdag
donderdag 13.00 – 14.00 uur
vrijdag 13.00 – 14.00 uur
Gratis inloopspreekuur Deze is tijdelijk komen te vervallen.

Checkt u de website nog even voordat u komt? Het kan zijn dat het tijdstip van het inloopspreekuur is gewijzigd door een tussenkomende afspraak.

 

Als u een gemaakte afspraak wilt verzetten of afzeggen, dient u dit minimaal 48 uur van tevoren te doen via de telefoon, e-mail (dit kan via de annuleringslink in de afspraakbevestiging) of het contactformulier. Afspraken die te laat of niet worden afgezegd en niet worden benut, worden in rekening gebracht.

Mijn bedrijf

Mijn bezoek adres:

Yolande van Bilderbeek
Natuurgeneeskundig therapeut
Elzenlaan 6   (praktijkingang: Populierenlaan)
2231 XE  RIJNSBURG
071-4085692
info@yolandevanbilderbeek.nl