Wilt u eens langskomen?

Testimonials


Hier kunt u lezen hoe mensen die mijn praktijk eerder hebben bezocht mijn behandelingen hebben ervaren.

 

Man, 22 jaar, ziekte van Crohn
In mijn functie als commercieel medewerker buitendienst kan je geen Crohn gebruiken. Dankzij Yolande word ik niet langer in mijn kunnen beperkt. Nogmaals bedankt.
(Commercieel medewerker buitendienst)

 Vrouw, 52 jaar, darmspoelingen en leverreinigingen
Ik volg bij Yolande leverreinigingen begeleid met darmspoelingen en ik voel mij daardoor een stuk beter. Ik blijf nu 2x per jaar een onderhoudskuur doen, wat mijn gezondheid ten goede komt.
(Ondernemer)

Man, 75 jaar, pijnklachten hernia-operatie
Na een forse buik- en hernia-operatie had ik jarenlang pijn bij de linker ribbenboog. Bij artsen en specialisten vond ik geen verbetering. Na 4 behandelingen bij Yolande ben ik nu pijnvrij.
(Gepensioneerd fysiotherapeut)

Vrouw, 47 jaar. Voedingsadvies en bioresonantie
Wat ik het fijnst vind aan de sessies bij Yolande is dat er een oorzaak wordt gevonden voor klachten waar het reguliere circuit me niet kan helpen. Dat inzicht geeft vaak al rust. Door de behandeling en (voedings)advies voel ik me beter en kan ik er zelf weer mee verder. Ik ervaar Yolande als heel gedreven, betrokken en enthousiast. Ik kan haar van harte aanbevelen.
(Coach)

Vrouw, 21 jaar, chronisch pijnsyndroom en ontstekingen
Voordat ik bij Yolande kwam, was mij al zo vaak verteld dat natuurgeneeskunde mij misschien kon helpen, maar ik hield niet van al dat hokuspokus. Toen ik continu pijn had en vermoeid was, dacht ik laat ik toch maar eens gaan. En eigenlijk heb ik al die tijd met mijn gezondheid gespeeld! Ik voelde me na 2 behandelingen al stukken beter. De pijn was draaglijker, de ontstekingen minder en ik was niet meer moe. Hierdoor kreeg ik vertrouwen in de behandelingen. Maar ook vertrouwen in Yolande, ze luistert, is begripvol en geeft mij mijn vertrouwen terug!!! Ik  kan er ook mijn ei kwijt en dat is fijn. Het allerfijnste was een keer een telefoontje, gewoon simpel “hoe gaat het met je”. Dit is fijn omdat je er soms zo alleen voor staat! Ik ben nog iedere dag blij met de stappen die ik hier gemaakt heb, en een plekje heb waar ik niet teveel ben. Zo heb ik dankzij Yolande weer een leuker leven terug gekregen en daar ben ik al te dankbaar voor!
(Gastouder)

 

Vrouw, 40 jaar, concentratie- en slaapproblemen
Het was voor mij een bijzondere ervaring om een behandeling te pakken op een voor mij onbekend behandelgebied. Ik had jarenlang last van ’s nachts wakker worden en niet gelijk weer in slaap kunnen vallen. Omdat ik niet voldoende of niet op een ononderbroken manier aan mijn nachtrust kwam, was ik de volgende dag vaak moe, had hoofdpijn en concentratie- problemen.

Tijdens de behandeling kwam ik erachter dat mijn nieren en lever het zwaar hadden met de schoonmaaktaken van mijn lichaam. Ik kreeg kruidendruppels en kruidenthee speciaal voor mij op maat gemaakt en goede voedingsadviezen. Voor het eerst in mijn leven begon ik te slapen op een manier die ik nooit heb gekend. Het is alsof ik al die jaren door een vieze bril keek en dat ik heel veel moeite moest doen om te zien. Dit kostte mij heel veel moeite en energie. Het effect van de behandeling heeft heel veel indruk op me gemaakt.

Ik merk het gelijk als ik weer in mijn oude patroon val, dat ik te weinig drink, te vet c.q. te zwaar eet. Maar nu weet ik waardoor het komt en pas ik me gelijk aan zodat de klachten weer verdwijnen.

 

Vrouw, 25 jaar, buikklachten en vermoeidheid
In juni 2012 ben ik na een lange zoektocht terecht gekomen bij Yolande. In die tijd was mijn lijf moe en had ik veel fysieke klachten. Met een baan in het onderwijs heb ik mijn energie keihard nodig om mijzelf staande te houden en om de leerlingen te geven wat ze nodig hebben. Op dat moment was ik alleen maar bezig met overleven. In het ziekenhuis konden ze mij niet helpen. Gelukkig kwam ik Yolande tegen en zij was de eerste die mij begreep. Het is zo fijn als iemand begrijpt wat je bedoelt en weet hoe je je voelt. We hebben een behandelplan opgesteld en we zijn aan de slag gegaan met de colonhydrotherapie. Stapje voor stapje merkte ik veranderingen en namen mijn klachten af. Ik voel mij alweer zoveel beter! De kracht van Yolande is dat ze de tijd neemt voor de mensen die bij haar komen en dat ze ‘puur’ is. Ze wil mensen helpen omdat ze diegene dat oprecht gunt en niet uit eigenbelang. Ik ben tot op heden nog steeds heel erg tevreden!

 

Vrouw, 53 jaar, MS
Ik heb 25 jaar geleden gehoord dat ik waarschijnlijk MS heb. Vele wegen heb ik sindsdien met wisselend succes bewandeld om mij vitaler te voelen. Nadat ik een leverreiniging had gedaan, bleef ik klachten houden, maar hoge darmspoelingen durfde ik niet aan. Toen besloot ik een volledige natuurgeneeskundige behandeling bij Yolande aan te gaan met colonhydrotherapie en een leverreiniging zonder complicaties. Ik koos voor haar, omdat ze in de begeleiding hiervan een ruime praktijkervaring heeft en daarnaast ook klassieke massage en counseling in haar pocket heeft. Dat maakte dat haar behandelingen meer dan succesvol bleken bij mij. Na fecesonderzoek bleek ik een darmparasiet te hebben die zeer moeilijk kwijt te raken is. Met haar kennis, stimulans, aanmoediging en enthousiasme is het mij echter toch gelukt om die op natuurlijke wijze kwijt te raken. Het bleek dat er nog meer op te ruimen viel wat me zowel lichamelijk als geestelijk belastte en ook hierin heb ik grote stappen kunnen zetten. Ik voel me een stuk vitaler, enthousiaster en gelukkiger en dat is nog steeds zo in stijgende lijn.

 

Vrouw, 46 jaar, gewrichtsklachten
Sinds enige tijd laat ik me behandelen bij Yolande. Naast dat Yolande een heel fijn mens is om mee om te gaan, is ze ook heel professioneel en gedreven in haar werk.

Ik had veel last van mijn heupgewricht, waardoor ik beperkt werd in mijn dagelijkse leven. Onder het mom ‘baat het niet, dan schaadt het niet’ heb ik voetreflexzônebehandelingen, massages en leverpakkingen gehad en het resultaat is verbluffend. Als ik het zelf niet had meegemaakt, had ik het niet geloofd. Hoeveel relaxter sta je na een behandeling in het leven en de pijn in mijn heup is nagenoeg verdwenen. Ook heb ik tips van Yolande opgevolgd voor wat betreft voeding en drink ik een lekkere kruidenthee die ze voor mij heeft samengesteld.

Het fijne is ook dat als Yolande het niet weet of niets voor je zou kunnen doen, ze dat ook eerlijk zal zeggen en je eventueel doorverwijst naar iemand die je verder kan helpen.

Bleken de behandelingen ook nog eens vergoed te worden door mijn aanvullende verzekering! Maar al zou dat niet zo zijn, het is absoluut de moeite waard gebleken. Ik raad een behandeling bij haar een ieder zeker aan. Yolande bedankt voor de tijd en de moeite die je vrij hebt gemaakt!

 

Vrouw, 33 jaar, darmklachten
Zoals de eerste behandeling colonhydrotherapie onwennig was, was de tweede behandeling onvergetelijk. Wat een enorm positieve ervaring vol emoties! Geluk, onverwacht verdriet, bewustwording van mijn eigen ik, zweven op zachte wolken, veilig, de tijd stond even stil. Na de behandeling voelde ik mij ontspannen, gereinigd en energiek. Doe mij maar structureel zo’n APK-tje!

 

Vrouw, 50 jaar, pijnlijke knobbels in borsten
Ik kwam in 2011 bij Yolande omdat ik voortdurend zeer pijnlijke borsten had en last van mijn buik. Ik kreeg voetreflexmassage, ondersteuning met kruidendruppels en een kruidenthee, voedingsadviezen en andere tips zoals wisselbaden.
Hoewel de cystes niet weg zijn, verdween de pijn in mijn borsten al na een paar sessies. Ik ben hier erg blij mee. Het opgeblazen gevoel in mijn darmen is verdwenen, af en toe rommelt het nog een beetje. De lage rugklachten die ik had zijn nog niet geheel verdwenen, maar op dit moment ervaar ik geen uitstraling meer naar de benen. Het zeurende gevoel in de liezen heb ik niet meer gehad na de behandelingen. De behandelingen heb ik als zeer prettig en attent ervaren. Ik ben erg tevreden met het behaalde resultaat en had dit niet verwacht in 5 behandelingen.

 

Vrouw, 49 jaar, darmklachten, 

 

Bel me gerust om te overleggen welke behandeling het beste past bij wat u nodig heeft.

Ik ben er om u te helpen, u hoeft het niet alleen te doen…