CORONA-VIRUS afwachten?

We leven in een bijzondere tijd! Of we willen of niet, we moeten wel meebewegen, ons aanpassen, voor onszelf én voor het algemeen belang. Dit geeft op allerlei niveaus (emotioneel, fysiek en financieel) onzekerheid, stress en zorgen.
Je hoeft niet alleen maar te wachten tot je het Corona-virus krijgt, je kunt ook zelf veel doen om je immuunsysteem te boosten zodat je het virus beter verwerkt!

Mijn praktijk blijft open om jou te ondersteunen, natuurlijk met inachtname van alle ontsmettingsmaatregelen, naast de standaard hygiëneprocedure.
Ben je toch aan het hoesten of niezen of voel je je ziek? Dan is het beter thuis te blijven. Laat het me dan s.v.p. even weten zodat we samen overleggen hoe ik jou kan ondersteunen.

Wist je dat ik je ook op afstand kan behandelen met het nieuw ontwikkelde Corona-protocol en met nieuwe ”Intelligent Resonance Remedy’s” (PPD’S) die speciaal ontwikkeld zijn voor deze epidemie en dit virus.

Neem contact met me op voor meer informatie of boek online een afspraak in met als vermelding ‘bioresonantie op afstand’.

 

WAARMEE KAN IK JOU HELPEN EN WAT KAN JE ZELF DOEN?

 • Met bioresonantie kan ik (ook als je thuis zit) meten waar jouw disbalans zit, welke tekorten je hebt en wat je nu specifiek nodig hebt om zo gezond mogelijk te zijn. Met het Corona-protocol en PPD’s kan ik je immuunsysteem goed ondersteunen, zodat het virus aan kracht inboet en je sneller herstelt.
 • Optimaliseer je defensieapparaat tegen virussen en bacteriën met darmtherapie of colonhydrotherapie. Versterk je slijmvliezen, die de grens zijn tussen ons lichaam en de buitenwereld en die onderling verbonden zijn.
  Het darmslijmvlies maakt voor 80% deel uit van het totale slijmvlies en is nauw verbonden met het slijmvlies in de neus. Wanneer ziekteverwekkers in contact komen met onze neusslijmvliezen, worden ze aangevallen door enzymen. Wanneer die barrière niet helemaal op orde is door bijvoorbeeld een chronische holte-ontsteking, dan krijgt zo’n virus een kans. Als je immuunsysteem verzwakt is, is de kans groter dat je flink ziek wordt.
  Een goede darmfunctie heeft dus een positief effect op de werking van je immuunsysteem. Ondersteun je darmen met gezonde voeding, genoeg beweging en regelmatige ontspanning. Indien het nodig is, gebruik dan voldoende pre- en probiotica.. Zorg ervoor dat je darmen in topconditie zijn.
 • Ook een detox met C9 kan je zelfherstellend vermogen vergroten.
 • Vind je het lastig wat voor jou gezonde voeding is? Daar kunnen we samen naar kijken in een persoonlijk of telefonisch consult.

 

Voeding algemeen
Eet gezond, d.w.z. zo min mogelijk industrieel bewerkt en bij voorkeur biologisch. Gebruik weinig koolhydraten (die bevorderen ontstekingen), veel groentes (minimaal 500 per dag!)  en gezonde vetten (vooral omega 3 die ontstekingswerend is). Knoflook heeft een antivirale werking. Vind je het lastig veel groente te eten? Neem een goedgevuld soepje of rauwkost bij je maaltijd, doe soepgroente door je gebakken ei of stop veel groentes in je smoothie (wel kauwen, niet snel drinken!).

Arabinogalactanen zijn niet verteerbare wateroplosbare vezels, te vinden in wortels, radijs, tomaten, peren, tarwe en paddenstoelen. Onverteerbare vezels zorgen voor een goed darmmilieu, versterken het immuunsysteem en beschermen krachtig tegen infecties.

Drink daarnaast minimaal 1,5 liter water, (kruiden-)thee en groentesappen zodat je je afvalstoffen goed kunt afvoeren. Kokosmelk in je smoothie is ook een lekker en goed idee. Beperk zuivelproducten, deze kunnen verslijmend op de longen werken.

Suppletie
Een gezonde voeding is de basis, echter veel mensen eten te weinig voeding waar genoeg vitamines en mineralen in zitten of hun voedingsopname (maag en darmen) is niet optimaal. Bedenk dat je vooral wil dat de supplementen goed worden opgenomen door je lichaam, dus kies voor een goed merk. Anders heb je vooral dure poep…

 • Multivitamine – basissuppletie met vitamines en mineralen, nodig voor een sterk lichaam en immuunsysteem.
 • vitamine C zet aan tot een krachtige anti-virale afweerreactie. Neem C-1000 mg. Preventief: 1 tot 2 x daags. Curatief 2 tot 3x daags.
 • vitamine D3 beschermt tegen acute luchtweginfecties waaronder het coronavirus en gaat vermeerdering van het virus tegen.
  Preventief: dagelijks 2.000 IE (50 µg). Curatief: geëmulgeerde vitamine D3 is veilig en effectief. Curatief: Tijdelijke inname 2.000 tot 4.000 IE (100 µg). Voor kinderen tot 12 jaar dient de dosering te worden gehalveerd
 • Kiwi-pro met o.a. l-lysine (antiviraal) en zink (virussen verminderen zich minder snel)
 • Visolie of algenolie (met hoge EPA).

Daarnaast kan je kiezen voor:

 • Zilverwater is een natuurlijk antibioticum en beschermt tegen een virale luchtweginfectie zoals het Corona-virus.
  Preventief: 3x daags ½ eetlepel, gorgel 2-3 minuten.
  Curatief: meerdere malen per dag ½ eetlepel, gorgel 2-3 minuten. Gebruik zilverhydrosol tevens in vernevelaar of inhalator, meerdere malen per dag ½ – 1 eetlepel.
 • Oscillococcinum (homeopatisch middel) 3x per dag 1 korrel onder de tong laten smelten.
 • Stress kun je verminderen met magnesium, ashwagandha of een mengsel van valeriaan, hop en passiebloem.

Bewegen
Beweeg voldoende, ten minste 30 minuten per dag en bij voorkeur in de buitenlucht.

Slapen
Houd je oude slaapritme enigszins aan, zodat het lichaam geen energie in veranderingen hoeft te steken. Ga op tijd naar bed en sta op tijd op. Zorg voor 7 tot 9 uur nachtrust, dat is voldoende.

Ontspanning
Stress verlaagt je weerstand, dus erken je gevoelens en doe wat nodig is. Hoe laat jij je oude patroon los zodat er ruimte komt voor een nieuw patroon?

Hoe ontspan jij? Ga je een lekker boek lezen of filmpje kijken, doe je spelletjes met je huisgenoten, ga je lekker wandelen (behoud afstand!) of hou je van mediteren? Doe wat nodig is om de situatie te accepteren en je machteloze gevoel om te zetten in een positieve mind set. Door de rust is er ook meer tijd voor elkaar, voor het inhalen van al die klusjes of hobby’s die je al tijden wilde doen en voor meer bewustwording wat jij belangrijk vindt in het leven. Pak ook deze kans!

Deze mooie tekst van mijn collega Angela Roelen (‘Liefdeswerk’) deel ik graag met je.

Ben je altijd druk? Laat je verwonderen door ontstane rust en ruimte…

Ben je altijd routinematig bezig? Laat je verwonderen door een nieuwe bezigheid…

Ben je veel achter je beeldscherm? Laat je verwonderen in de natuur…

Ben je altijd bezig met anderen? Laat je verwonderen hoe het is om op jezelf te zijn…

Ben je altijd op jezelf? Laat je verwonderen hoe het is naar anderen uit te reiken…

Kijk je altijd het nieuws? Laat je verwonderen wat het je brengt als je een dagje overslaat

Je bent meer dan wat je altijd DOET

Je BENT!

Laat je verwonderen…

Krachtige groet!