Bekijk mijn winterbrief op: https://mailchi.mp/2ebce4af6749/fit-de-herfst-in-en-gezond-de-winter-door-11231386?e=67e962a2c1

Met wellicht een witte Kerst in het vooruitzicht kijken we alweer richting het nieuwe jaar….

Het is een gekke tijd, vol onzekerheid over een met de dag veranderende maatschappij, wat verregaande gevolgen voor veel mensen kan hebben op allerlei gebieden. Dit maakt veel emoties los, van angst tot verdriet, van moedeloosheid tot boosheid.
Ik wil iedereen die in zo’n nare positie zit een welgemeend hart onder de riem steken!

Er zijn dingen waar je geen controle over hebt, maar gelukkig zijn er veel dingen waar je zelf wél invloed op hebt! Goed om je op de positieve dingen te focussen. Gezellige feestdagen vieren, ook al is het in kleine kring, geeft misschien wel meer gelegenheid een echt gesprek met een dierbare aan te gaan. Er voor elkaar zijn in moeilijke tijden geeft verbinding, troost en hoop.

Wees niet angstig en laat geen tweespalt ontstaan in je omgeving wegens opvattingen over Corona, want dát is niet gezond voor je. Geef je leven de komende maanden een positieve richting zodat je, ondanks alle onrust om je heen, kunt genieten van het vele dat wél kan met degenen die je blij maken!

En hoe zit het met je fysieke gezondheid?

Momenteel zijn de verwachtingen dat de Corona besmettingen weer snel oplopen.Of je nu wel of niet gevaccineerd bent of een griepprik gaat halen: uiteindelijk bepaalt je immuunsysteem of je er ziek van wordt of niet en wat de restverschijnselen zijn. Het probleem is niet het virus maar de gezondheid van de gastheer of gastvrouw!

Na ruim 1,5 jaar beperkingen en vaccinatie lijkt de oplossing voor Corona nog niet binnen handbereik te liggen. Dus is het vooral belangrijk om aan je weerbaarheid van binnenuit, leefstijl en preventie te werken in plaats van je teveel te richten op de (schijn-)veiligheid van buitenaf.

Gelukkig heb je daar zelf heel veel invloed op!

Je hoeft niet ziek te zijn om aan je gezondheid te werken!

Hoe goed en snel herstel je weer als het eens even minder gaat? Wacht niet te lang af maar bespoedig het herstelproces. Oók nadat je Corona (-vaccinatie) hebt gehad.

Zorg voor een gezonde basis, zowel fysiek als mentaal en emotioneel.

Je immuunsysteem bevindt zich voor 80% in je darmen. We eten ieder jaar ongeveer tien keer ons eigen gewicht aan voedsel, dus hiermee kan je al grote stappen in (darm-)gezondheid maken. Wel belangrijk om te weten wélke voeding bij jou past (denk ook aan voedselallergie) en tekorten zo nodig met supplementen aan te vullen om je darmen gezond te houden en je algehele gezondheid te optimaliseren. Darmtherapie is hierbij eveneens zeer helpend.

Buik blij, jij blij! Wist je dat als je darmen beter werken neurotransmitters vrij komen waardoor je je rustiger en blijer voelt, je beter kunt focussen en ook beter kunt slapen?

In een natuurgeneeskundig consult bespreken we hoe jij dit het beste kunt bereiken.

HOE MAG IK JOU HELPEN?

Balans (her)vinden is DE specialiteit binnen mijn praktijk.

Neem eens een kijkje op mijn website https://www.yolandevanbilderbeek.nl/ voor de verschillende (natuur)geneeskundige therapieën die elkaar ondersteunen en versterken. Zo kan een behandeling op maat worden samengesteld uit verschillende onderdelen. Ook reguliere behandelingen kunnen zo aanvullend (complementair) ondersteund worden.

Bijvoorbeeld…..

  • Laat eens een gezondheidsscan met bioresonantie uitvoeren om te zien waardoor je lichaamsprocessen niet optimaal verlopen, waarmee je belast bent (ziekteverwekkers zoals parasieten, zware metalen, voedingsovergevoeligheden, omgevingsfactoren, emoties enz.), welke mineralen en vitamines je tekort komt, welke organen je kunt versterken, hoe het met je hormoonhuishouding staat enz.
  • Je gezondheid zit voor 80% in je darmen. Het darmslijmvlies beschermt tegen ziekteverwekkers van buiten af (bijv. uit voeding, lucht) en staat in verbinding met onder andere het slijmvlies in je neus en keel. In deze tijd is het dus extra belangrijk álle slijmvliezen sterk te houden! Breng je spijsvertering op orde met een passend voedingsadvies of darmtherapie.
  • Of kies voor een detox op maat, zoals een darm- of leverreiniging, gewichtsbeheersing met C9 of met Bemer fysische vaattherapie.
  • Voel je je al helemaal top, dan is een ontspannende massage of voetreflexmassage een verwennerij in een druk leven.

 

Weerbaar immuunsysteem, ondersteuning bij vaccinatie.
Een goed voedingsadvies en de juiste immuunversterkers kunnen helpen om je weerbaar te maken en te houden in deze winter.
Ook heb ik ondersteuning vóór en ná vaccinatie om deze zo goed mogelijk te verwerken. Vraag er gerust naar.

 

Zo kan je het nieuwe jaar positief en opbouwend in gaan!

THERAPIEËN:

Op mijn website www.yolandevanbilderbeek.nl leg ik kort uit wat van bepaalde therapieën verwacht kan worden. Is het niet duidelijk wat het voor jou kan betekenen, neem dan even contact met me op.

Speciale aandacht wil ik vragen voor mijn medisch gecertificeerde apparatuur: Bioresonantie, Colonhydrotherapie en Bemer fysische vaattherapie (ook een Horse Set). Ik ben ontzettend blij hiermee veel mensen (en dieren) te kunnen helpen in hun zoektocht naar balans en gezondheid!

Hieronder vind je aanvullende informatie over de apparatuur, maar ook algemene praktijkinformatie.

Wees dankbaar voor al het goede, blijf sterk en zorg voor elkaar!

Ik wens je gezellige feestdagen en veel geluk, goede vooruitzichten, verbondenheid, meer vrijheid en gezondheid in 2022 toe.

Liefs, Yolande